Register
User Placeholder image

Welcome on MEDtalks,

Jan-Peter van den Berg

Privacyvoorkeur

MEDtalks houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw interessegebied. Kies hieronder of u op de hoogte gehouden wilt blijven van de nieuwste programma's en nascholingen binnen uw interessegebieden. Klik hier voor meer informatie.


Advisory board

Vanaf januari 2019 ondersteunt MEDtalks adviesraden (advisory boards) in binnen- en buitenland met een innovatieve app. Indien u geregistreerd bent als arts op MEDtalks met uw specialisme, dan kunt u aangeven of u wilt deelnemen aan adviesraden. De adviesraden worden georganiseerd in opdracht van de farmaceutische industrie en worden begeleid door de medisch redacteuren van MEDtalks. De looptijd van een adviesraad varieert afhankelijk van de adviesvraag. U hoeft niet voor elke adviesraad in persoon aanwezig te zijn. Een deel van het adviestraject zal via een app verlopen. De advisory board app komt beschikbaar als website maar ook als mobiele App voor IOS en android website. Adviesraden zijn een belangrijk instrument om ervaring te delen met collega’s, zorgverzekeraars, industrie en overige belanghebbenden. 

Indien u wilt deelnemen aan één of meerdere adviesraden, dan kunt u dit aangeven in uw profiel. Voor uw dienstverlening ontvangt u een vergoeding, conform de CGR richtlijnen. Betalingen worden gemeld door de opdrachtgever aan het Transparantieregister. Heeft u vragen? Mail ons via support@medtalks.eu of bel 035-5444 010.