Privacyvoorkeur

MEDtalks houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw interessegebied. Kies hieronder of u op de hoogte gehouden wilt blijven van de nieuwste programma's en nascholingen binnen uw interessegebieden. Klik hier voor meer informatie.


ASCO 2020 journaals en interviews

Samen met Nederlandse experts zetten wij in de oncologiejournaals het belangrijkste nieuws van ASCO 2020 voor u op een rij en bespreken wij de impact van dit nieuws op de klinische praktijk.

Het grootste internationale congres voor de oncologie, georganiseerd door de American Society of Clinical Oncology, heeft dit jaar virtueel zijn doorgang gevonden. In een serie van 9 journaals bespreekt presentatrice Inge Diepman samen met Nederlandse experts het belangrijkste nieuws van dit congres. Ook kijken zij naar de mogelijke impact van deze nieuwe data op uw dagelijkse praktijk. Naast de journaals vindt u op onze website ook interessante interviews met nationale en internationale onderzoekers en is er extra aandacht voor Nederlands onderzoek in onze rubriek ‘Van Eigen Bodem’.

Oncologiejournaals:

Hematologie coverage:

Interviews:

Onderzoek van eigen bodem:

Internationaal onderzoek:

  • Sponsoren

    Dit programma komt onafhankelijk tot stand en wordt financieel mogelijk gemaakt door