Privacyvoorkeur

MEDtalks houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw interessegebied. Kies hieronder of u op de hoogte gehouden wilt blijven van de nieuwste programma's en nascholingen binnen uw interessegebieden. Klik hier voor meer informatie.


ASCO GI Direct Live: 2020

Geachte Collega,
Het American Society of Clinical Oncology Gastrointestinal Cancers Symposium (ASCO GI) 2020 is een 3-daagse meeting die zal plaatsvinden op 23-25 januari 2020 in San Francisco, USA.
 

 

Wij hebben het genoegen om u uit te nodigen om dit internationale symposium gewoon in Nederland bij te wonen, op zondagmiddag 26 en maandag 27 januari 2020! Tijdens deze meeting kijken we samen naar een voorbereide selectie van opgenomen sessies en presentaties uit het ASCO GI programma. En indien relevant, krijgt u de gelegenheid om aan experts in San Francisco tijdens een live videoconnectie vragen te stellen.

Daarbij creëren we ruim gelegenheid voor interactie en discussie over de implicaties van de nieuwste data voor de dagelijkse Nederlandse praktijk. Op deze unieke manier bent u binnen 1,5 dag helemaal up-to date van de laatste wetenschappelijke en therapeutische ontwikkelingen binnen de gastrointestinale oncologie, zonder jetlag en met minimale afwezigheid van uw kliniek.

Ondergetekend comité maakt een selectie uit het ASCO GI programma van topics die relevant zijn voor de dagelijkse praktijk in Nederland. Deelnemers kunnen tevens wensen en suggesties aandragen m.b.t. programma onderdelen.

We heten u van harte welkom, schrijf u snel in!

Vriendelijke groet,
Prof. dr. Hanneke van Laarhoven

Internist Oncoloog, Amsterdam UMC,Amsterdam

Prof. dr. Marc Peeters 

Internist Oncoloog, UZA, Edegem

Dr. Maartje Los 

Internist Oncoloog, St. Antonius Ziekenhuis, Nieuwegein

Dr. Laurens Beerepoot 

Internist Oncoloog, Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis, Tilburg

Dr. Jan Willem de Groot 

Internist Oncoloog, Isala Ziekenhuis, Zwolle

Dr. Marc de Man 

Internist Oncoloog, UZ Gent, Gent

  • Sponsoren

    Dit programma komt onafhankelijk tot stand en wordt financieel mogelijk gemaakt door