Privacyvoorkeur

MEDtalks houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw interessegebied. Kies hieronder of u op de hoogte gehouden wilt blijven van de nieuwste programma's en nascholingen binnen uw interessegebieden. Klik hier voor meer informatie.


Boston op Schier - afgelast omwille van COVID-19

Belangrijk bericht: Boston op Schier 2020 is helaas gecanceld.

Van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 maart 2020 zou het evenement Boston op Schier plaatsvinden op Schiermonnikoog. De bedoeling was om een selectie van sessies van de internationale bijeenkomst over Retroviruses and Opportunistic Infections te tonen en te bediscussiëren, alsmede een live verbinding met experts in Boston aan te leggen.

Helaas hebben wij (MEDtalks-organisatie & programmacommissie) moeten besluiten dit evenement af te gelasten, vanwege het heersende COVID-19 virus.

De belangrijkste redenen:

  • Diverse ziekenhuizen hebben een verbod afgegeven op het bijwonen van nationale of internationale events en de verwachting is dat meer ziekenhuizen dit verbod zullen overnemen;
  • De toenemende werkdruk vraagt om optimale bezetting in de kliniek;
  • Beperken risico op besmetting;
  • Beeldvorming: We vinden het in deze periode niet verantwoord om een groep (hoofd-)behandelaren te laten samenkomen op de geplande locatie.

Vervolgstappen:

  • MEDtalks zal zorg dragen voor terugbetaling van de registratie-fee van de deelnemers.
  • In nauw overleg met de programmacommissie wordt onderzocht of er in de (nabije) toekomst een soortgelijk event kan plaatsvinden of dat er op een andere manier invulling aan het oorspronkelijke programma kan worden gegeven. U wordt hier uiteraard van op de hoogte gehouden.

Aan iedereen die zich had ingeschreven: wij hopen op uw begrip.

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft, bijvoorbeeld over terugbetaling, kunt u contact opnemen met de organisatie: shivren.vanbraak@medtalks.eu