Privacyvoorkeur

MEDtalks houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw interessegebied. Kies hieronder of u op de hoogte gehouden wilt blijven van de nieuwste programma's en nascholingen binnen uw interessegebieden. Klik hier voor meer informatie.


Boston op Schier

Hét Amerikaanse HIV congres LIVE in Nederland

De internationale bijeenkomst over Retroviruses and Opportunistic Infections 2020 is een 4-daagse meeting die plaatsvindt van 8 - 11 maart in Boston, USA. Wij hebben het genoegen om u uit te nodigen om dit internationale symposium gewoon in Nederland bij te wonen op dinsdag 10 maart t/m donderdag 12 maart 2020!

Tijdens deze geaccrediteerde* meeting kijken we samen naar een voorbereide selectie van opgenomen sessies en presentaties uit het programma. Ook krijgt u de gelegenheid om aan experts in Boston tijdens een live videoconnectie vragen te stellen.

Daarbij creëren we ruim gelegenheid voor interactie en discussie over de implicaties van de nieuwste data voor de dagelijkse Nederlandse praktijk. Op deze unieke manier bent u binnen 2,5 dag helemaal up-to date van de laatste wetenschappelijke en therapeutische ontwikkelingen, zonder jetlag en met minimale afwezigheid van uw kliniek.

Het comité maakt een selectie uit het programma van topics die relevant zijn voor de dagelijkse praktijk in Nederland. Deelnemers kunnen tevens wensen en suggesties aandragen m.b.t. programma onderdelen.

Voor dit programma zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor:

  • internist-infectiologen;
  • AIOS infectieziekten; 
  • specialistisch verpleegkundigen.

Bij de ticketprijs zit overtocht, overnachting & ontbijt/ lunch/ diner inbegrepen.

 
  • Sponsoren

    Dit programma komt onafhankelijk tot stand en wordt financieel mogelijk gemaakt door