Privacyvoorkeur

MEDtalks houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw interessegebied. Kies hieronder of u op de hoogte gehouden wilt blijven van de nieuwste programma's en nascholingen binnen uw interessegebieden. Klik hier voor meer informatie.


Het Cardio-Café 2022: Deel B

Deel B: ‘Organisatie en patiëntmotivatie bij richtlijnimplementatie’

In deze tweedelige webinar gaan Bart Langenveld, Olga Kruit, Wietse Veenstra en Erna Vossebelt dieper in op de behandeling van hartfalenpatiënten en de laatste ontwikkelingen hierin.

Onderwerpen

In het tweede deel gaan we dieper in op de organisatie van de hartfalenzorg in het ziekenhuis én het motiveren van jouw patiënt. Wietse vertelt over het succes van de Hardenbergse hartfalenpoli. Aan de hand van een casus licht hij het zorgpad toe, vertelt hij over de samenwerking met de eerstelijn en de totstandkoming van het zorgpad. 

Geweldige organisatie is niets zonder medewerking van een patiënt. Erna staat daarom stil bij het motiveren van hartfalenpatienten in de dagelijkse praktijk. Aan de hand van theorie worden er tips en tricks uitgewisseld tussen de tafelgasten bij het motiveren van patiënten in het toepassen van de 2021 ESC richtlijn hartfalen.

Doelgroep & Accreditatie

Dit programma is primair bedoeld voor verpleegkundig specialisten en physician
assistants.

 


Om deel te kunnen nemen aan deze e-learning, heeft u een gratis MEDtalks account nodig.
Door middel van de onderstaande knop kunt u eenvoudig een account aanmaken.

Registreren

Met uw MEDtalks account heeft u toegang tot al het door MEDtalks geproduceerde educatieve materiaal, evenals de partnercontent die beschikbaar is op het MEDtalks platform. 
Indien u uw BIG-nummer heeft ingevuld, worden behaalde accreditatiepunten automatisch verwerkt.


 

 

  • Organisator


    Dit programma is geproduceerd door Novartis