Privacyvoorkeur

MEDtalks houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw interessegebied. Kies hieronder of u op de hoogte gehouden wilt blijven van de nieuwste programma's en nascholingen binnen uw interessegebieden. Klik hier voor meer informatie.


ESMO 2020 journaals en interviews

Gepubliceerd op: 04.08.2020

Ook dit jaar doet MEDtalks weer uitgebreid verslag van de ESMO annual meeting. Door middel van onze oncologiejournaals en interviews brengen wij u op de hoogte van het belangrijkste congresnieuws. 

Het Europese oncologiecongres zal dit jaar niet in Madrid plaatsvinden, maar in een virtuele vorm worden gehouden. Met onze journaals en interviews bieden we u een snelle en efficiënte manier om bijgepraat te worden over de meest relevante ontwikkelingen die op het congres worden gepresenteerd. 

De komende week zullen op deze website zes oncologiejournaals gepubliceerd worden. Onder leiding van Inge Diepman zullen Nederlandse experts het belangrijkste ESMO-nieuws voor u duiden en vertalen naar de dagelijkse praktijk. Daarnaast vindt u diverse interviews met internationale en nationale onderzoekers en besteden wij extra aandacht aan Nederlands onderzoek in de rubriek ‘Van eigen bodem’.

Oncologiejournaals:

Interviews:

Highlights:

Onderzoek van eigen bodem:

Internationaal onderzoek:

De ESMO 2020 oncologiejournaals en interviews komen onafhankelijk tot stand en worden financieel mogelijk gemaakt door hoofdsponsoren BMS, Daiichi Sankyo en Novartis en subsponsoren Lilly, BeiGene, GlaxoSmithKline, Ipsen en SeaGen.