Privacyvoorkeur

MEDtalks houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw interessegebied. Kies hieronder of u op de hoogte gehouden wilt blijven van de nieuwste programma's en nascholingen binnen uw interessegebieden. Klik hier voor meer informatie.


Allemaal Beestjes (HIV / virale hepatitis)

Patiënten met HIV of (chronische) virale hepatitis worden niet altijd als zodanig herkend in de huisartsenpraktijk. Dat is deels te verklaren door het geregeld asymptomatische of aspecifieke karakter van deze infectieziekten. Samenwerking tussen huisartsen en specialisten draagt bij aan de herkenning, diagnostiek en behandeling van patiënten zelf, maar heeft óók een belangrijke public health functie door het terugdringen van HIV en virale hepatitis in de gehele populatie. 

Dit MEDtalks-programma is gebaseerd op de gelijknamige en succesvolle reeks nascholingsbijeenkomsten voor huisartsen, een initiatief van prof. dr. Eric van Gorp. Het grote verschil is dat u de nascholing nu als e-learning kunt volgen! Tijdens de e-learning praat het studiopanel u helemaal bij middels korte presentaties, multidisciplinaire discussie en praktische casuïstiek. 

Gasten 

  • prof. dr. Eric van Gorp, internist-infectioloog, Erasmus MC, Rotterdam;
  • Duschka Sanders, huisarts Medisch Centrum Zwanenburg;
  • dr. Casper Rokx, internist-infectioloog, Erasmus MC, Rotterdam;
  • Onno Zeijlstra, huisarts, Vijzelgracht Huisartsen, Amsterdam;
  • dr. Mark Claassen, internist-infectioloog, Rijnstate Ziekenhuis, Arnhem.  

Voor deze nascholing is 1 accreditatiepunt voor huisartsen aangevraagd (ABC1). Accreditatiepunten zullen worden bijgeschreven zodra accreditatie is verleend.

  • Sponsoren

    Dit programma komt onafhankelijk tot stand en wordt financieel mogelijk gemaakt door

Gerelateerde publicaties