Privacyvoorkeur

MEDtalks houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw interessegebied. Kies hieronder of u op de hoogte gehouden wilt blijven van de nieuwste programma's en nascholingen binnen uw interessegebieden. Klik hier voor meer informatie.


De 26ste editie van Infectieziekten Symposium Amsterdam (IDSA goes ID Week) vond plaats op 15 december 2021. U kunt de verschillende onderdelen van het programma hier terugkijken.

Het programma

De programmacommissie heeft een selectie gemaakt van topics die relevant zijn voor de dagelijkse praktijk in Nederland. Deze worden u in gepresenteerd middels interactieve tafelgesprekken met diverse gasten, korte lezingen, casuïstiek en de bekende quiz. Daarbij nemen we ook ontwikkelingen en nieuws mee dat is gepresenteerd tijdens de ID-week en zijn er vlogs van infectiologen die over hun bijzondere werkplek vertellen. Kortom, een afwisselend en informatief programma. 

Dit betreft een on demand registratie van een live opgenomen sessie. Om die reden kunt u geen vragen meer insturen en niet meer reageren op de stellingen/casuïstiek. Voor het bekijken van de registratie van het event worden geen accreditatiepunten toegekend.

Sessie 1: Carbapenem-sparende strategieën
Sessie 2:  Monoclonale antilichamen voor infectieziekten
Sessie 3: Consultvoering infectieziekten
Sessie 4: Hot papers
Sessie 5: Bijzondere casuïstiek
Sessie 6: Klimaatverandering en infectieziekten
Sessie 7: Update HIV/COVID 2021, what’s new? 
Sessie 8: Infectieziektenquiz

De programmacommissie

Prof. dr. Michiel van Agtmael
Prof. dr. Joost Wiersinga 
Dr. Niekie Spoorenberg 
Prof. dr. Marc van der Valk
Dr. Marije Bomers
Dr. Jarne van Hattem
Dr. Sanjay Sankatsing, Diakonessenhuis Utrecht

Laatst bewerkt: 11-05-2022
  • Sponsoren


    Dit programma komt onafhankelijk tot stand en wordt financieel mogelijk gemaakt door