Privacyvoorkeur

MEDtalks houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw interessegebied. Kies hieronder of u op de hoogte gehouden wilt blijven van de nieuwste programma's en nascholingen binnen uw interessegebieden. Klik hier voor meer informatie.


Tweeluik Multipel Myeloom deel 1 | Eerstelijnsbehandeling

Kijk nu naar het eerste deel van het tweeluik over multipel myeloom. In deze nascholing bespreekt presentator Ruben Terlou samen met een panel van experts de belangrijkste ontwikkelingen voor de behandeling van nieuw gediagnosticeerd multipel myeloom. 

Het behandellandschap van multipel myeloom is de laatste jaren constant in beweging. Om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen maken wij dit jaar een tweetal nascholingen. Het eerste programma zal volledig gericht zijn op nieuw gediagnosticeerd multipel myeloom en het tweede programma op patiënten met een recidief danwel refractaire ziekte. Met een panel van experts bespreken wij de belangrijkste veranderingen in de richtlijn en de gevolgen hiervan voor de klinische praktijk. 

In deel 1 van dit tweeluik zal er onder andere aandacht zijn voor:

  • Toevoeging van daratumumab aan de eerstelijnsbehandeling
  • De toegevoegde waarde van een tweede autologe stamceltransplantatie
  • Behandelkeuzes bij de niet fitte patiënt
  • Infectiepreventie

 

Accreditatie
Voor deze nascholing wordt accreditatie aangevraagd bij NIV en VSR. Punten worden bijgeschreven zodra accreditatie is verleend.

  • Sponsoren

    Dit programma komt onafhankelijk tot stand en wordt financieel mogelijk gemaakt door