Privacyvoorkeur

MEDtalks houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw interessegebied. Kies hieronder of u op de hoogte gehouden wilt blijven van de nieuwste programma's en nascholingen binnen uw interessegebieden. Klik hier voor meer informatie.


Ovariumcarcinoom

Gepubliceerd op: 13.11.2019

Er zijn verschillende ontwikkelingen gaande op het gebied van de behandeling van ovariumcarcinoom. In deze nascholing praat ons oncologenpanel u bij over deze ontwikkelingen en de impact hiervan op uw dagelijkse klinische praktijk.

Welke middelen hebben we tot onze beschikking en op welke volgorde kunnen ze het beste ingezet worden? Hoeveel potentie hebben PARP-remmers in de eerste lijn en welke implicaties heeft dat voor die behandelvolgorde? En hoe past hypertherme intraperitoneale chemotherapie in dit plaatje? Onder leiding van presentatrice Inge Diepman bespreekt ons expertpanel deze en andere vragen aan de hand van interactieve casuïstiek.

Gasten

 • Dr. Willemien van Driel
  Gynaecologisch oncoloog
  NKI-AvL, Amsterdam
   
 • Dr. Anneke Westermann
  Internist-oncoloog
  Amsterdam UMC, locatie AMC
   
 • Dr. Judith Kroep
  Internist-oncoloog
  LUMC, Leiden

De inhoud van deze nascholing is mede opgebouwd met dr. Nelleke Ottevanger, internist-oncoloog bij het Radboudumc in Nijmegen.

Deze nascholing is primair bedoeld voor internist-oncologen, gynaecologisch oncologen en verpleegkundig specialisten. Accreditatie wordt aangevraagd bij NIV, NVOG en VSR. Accreditatiepunten worden automatisch bijgeschreven zodra accreditatie is verleend.

Dit programma valt onder de samenwerkingsovereenkomst met de NVMO.

 • Sponsoren


  Dit programma komt onafhankelijk tot stand en wordt financieel mogelijk gemaakt door