Binnenkort: WCLC 2017 in review

september 27, 2017

  • Deel deze pagina:

Van 15 t/m 18 oktober vindt in Yokohama de 18e World Conference on Lung Cancer (WCLC) plaats. Naar aanleiding hiervan brengt OncologieTV u een serie highlights vanuit Yokohama gevolgd door een live, interactieve en geaccrediteerde nascholing.

Onder leiding van presentatrice Inge Diepman wordt met prof. dr. Egbert Smit (longarts AvL), dr. Hans Smit (longarts Rijnstate), dr. Katrien Grünberg (patholoog Radboudumc) en dr. José Belderbos (radiotherapeut-oncoloog AvL) teruggeblikt en uitgebreid gediscussieerd over de impact van de nieuwe data op de praktijk. Er is aandacht voor o.a. immuno-, radio- en targeted therapie. Tijdens de uitzending is het voor kijkers mogelijk om interactief vragen te stellen en te reageren op casus en stellingen.

Klik hier om u aan te melden voor deze live nascholing

Highlight interviews WCLC 2017

MEDtalks brengt u de belangrijkste resultaten ook in de vorm van highlight-interviews vanuit Yokohama. In deze interviews bespreken verschillende onderzoekers hun gepresenteerde werk en maken geselecteerde sprekers een persoonlijke selectie van WCLC-highlights. Daags na de WCLC zullen deze op MEDtalks te bekijken zijn.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij de NVALT, NVVP, NVRO en V&VN.

Dit programma wordt financieel mogelijk gemaakt door AstraZeneca en BMS.