Privacyvoorkeur

MEDtalks houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw interessegebied. Kies hieronder of u op de hoogte gehouden wilt blijven van de nieuwste programma's en nascholingen binnen uw interessegebieden. Klik hier voor meer informatie.


Nascholing Colorectaal Carcinoom

Gepubliceerd op: 19.10.2020

In de nascholing Colorectaal carcinoom zet ons panel van experts de verschillende behandelopties voor gemetastaseerd colorectaal carcinoom voor u op een rij en is er aandacht voor vraagstukken en discussiepunten uit de kliniek.

Hoe kunnen we de zorg voor gemetastaseerd colorectaal carcinoom in Nederland optimaliseren? Waar zitten de uitdagingen en welke stappen kunnen we maken om vooruit te komen? Onder leiding van presentatrice Inge Diepman nemen wij samen met een panel van experts deze vraagstukken onder de loep. Ook zetten wij de verschillende behandelopties voor u op een rij en nemen wij een voorschot op de aankomende wijzigingen in de richtlijn.

Onderwerpen zijn o.a.:

  • kwaliteit van zorg van patiënten met gemetastaseerd CRC in Nederland;
  • inzet van curatieve lokale behandeling;
  • moleculaire diagnostiek;
  • behandelopties in het palliatieve traject.

Voor deze nascholing wordt accreditatie aangevraagd bij de NVMDL, NIV en VSR. Punten worden bijgeschreven zodra accreditatie is verleend.

  • Sponsoren


    Dit programma komt onafhankelijk tot stand en wordt financieel mogelijk gemaakt door