Privacyvoorkeur

MEDtalks houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw interessegebied. Kies hieronder of u op de hoogte gehouden wilt blijven van de nieuwste programma's en nascholingen binnen uw interessegebieden. Klik hier voor meer informatie.


Drieluik Mammacarcinoom 2019

Heeft u door de dagelijkse drukte geen tijd om wetenschappelijke tijdschriften door te ploeteren? Laat u op een laagdrempelige en makkelijke manier bijpraten door de experts in dit mooie drieluik over mammacarcinoom.

In deze 3 nascholingen over het triple negatief-, hormoongevoelig- en HER2-positief mammacarcinoom bespreken wij de vragen uit uw praktijk. Veelgestelde vragen worden door het expertpanel onder de loep genomen en beantwoord aan de hand van de meest recente wetenschappelijke data. Onder leiding van presentatrice Inge Diepman worden deze data op een begrijpelijke manier voor u uiteengezet en verder uitgediept.

Kijk voor verdere informatie over de nascholingen op:

Voor deze nascholingen wordt accreditatie aangevraagd bij de NIV en VSR. Punten worden bijgeschreven zodra accreditatie is verleend. 

Het drieluik mammacarcinoom valt onder de samenwerkingsovereenkomst tussen NVMO en MEDtalks. 

  • Sponsoren

    Dit programma komt onafhankelijk tot stand en wordt financieel mogelijk gemaakt door

Gerelateerde publicaties