Privacyvoorkeur

MEDtalks houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw interessegebied. Kies hieronder of u op de hoogte gehouden wilt blijven van de nieuwste programma's en nascholingen binnen uw interessegebieden. Klik hier voor meer informatie.


Binnenkort on demand: Lecture & Quiz | Hormoongevoelig Mammacarcinoom 2022

Gepubliceerd op: 03.05.2022

Startdatum: 21.06.2022 Einddatum: 21.06.2022

Welkom bij de nascholing over hormoongevoelig mammacarcinoom. Deze keer presenteren wij een nieuw interactief format: Lecture & Quiz. 

Twee experts geven afwisselend korte lezingen over verschillende onderwerpen binnen het thema hormoongevoelig mammacarcinoom. Na elke deel lezing wordt het besprokene bediscussieerd en kunt u uiteraard ook vragen aan de experts stellen. Er zullen ook diverse vragen, stellingen en casuïstiek aan u voorgelegd worden. Aan het eind van het programma wordt teruggekoppeld wie de meeste goede antwoorden heeft gegeven. Een uitgelezen kans om uw kennis bij te spijkeren op een dynamische en interactieve manier.

In deze nascholing zullen de experts in gesprek gaan over de onderstaande onderwerpen.

Onderwerpen

 • Opties en vraagstukken m.b.t. huidige behandel landschap in de gemetastaseerde setting
 • Opkomst van nieuwe middelen o.a. op het gebied van SERDs en ADCs
 • Circulerend tumor-DNA en diagnostiek in relatie tot een behandeling

Gasten

 • Dr. Maaike de Boer, internist-oncoloog, MUMC+, Maastricht
 • Dr. Vincent Dezentjé, internist-oncoloog, NKI-AVL Amsterdam

Doelgroep en accreditatie
Dit programma is primair bedoeld voor internist-oncologen en verpleegkundig specialisten. Accreditatie zal worden aangevraagd bij NIV en VSR. Uw punten worden automatisch bijgeschreven zodra accreditatie is verleend.

NB de hoogte van uw score in de quiz zal niet meetellen in de accreditatie. Om in aanmerking te komen voor accreditatie dient u deel te nemen aan de interacties en de posttoets, die u na afloop van het programma maakt,  af te sluiten met een score van 70% of hoger.

Deze nascholing valt onder de samenwerkingsovereenkomst tussen NVMO en MEDtalks.

 • Partner


  De nascholing Lectures & Quiz | Hormoongevoelig Mammacarcinoom 2022 valt onder de samenwerkingsovereenkomst met de NVMO.
 • Sponsoren


  Dit programma komt onafhankelijk tot stand en wordt financieel mogelijk gemaakt door